Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

amsterdam..devoted

Αυτες ειναι εικονες κοκκινες... και αφιερωμένες...Το κυνηγι του ηλιου με αεροπλανο... και ξυπολητα ποδια
Ο ήλιος δεν το βαζει κάτω ποτέ,ούτε κι εσύ...
Στη πολη του καφε και του τσιγαρου... χιονισε. Απεναντι απο το δωματιο του ξενοδοχειου μου... πανω στο καναλι...3 ποδηλατα κι ενα παγκακι...περιμενουν... να κοπασει το χιονι
Στο απεναντι παραθυρο..μια κοπελλα.. φωτογραφιζει και εκεινη....Και εγω που νομιζα οτι ησαν συνηθισμενοι οι ντόπιοι στα χιονισμενα τοπία...Σου πήρα ρούχα ζεστά για το κρύο..Οταν βγήκα στο δρόμο χιόνιζε πάλι κι ας είχε βραδιάσει..Περπάτησα αργά και σταθερά και δεν γλίστρησα..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γενναία και γενναιόδωρη ,που μοιράζεσαι τα κόκκινα σου και τα χιόνια σου με όλους εμάς και αγοραζεις ερημην του ρούχα ζεστά για " εκείνον"
Εγω , αποφάσισα για λίγο καιρό , να τα κρατάω , όλα μόνο για μένα , δεν θελω να μοιραστώ , θέλω να τα κρατήσω σφικτά και κλειδωμένα .Προστατευμένα!
Ωσπου να ερθει εκεινος που τα αναζητά , να μου ανοίξει απαλά το χέρι ,που έχει κοκκάλώσει από το χιονιά και οτι απέμεινε και τα κρατάει σφικτά , να τα πάρει. όλο αυτό το κόκκινο ,να το ξεδιπλώσει και να το απλωσεικαι να μας σκεπάσει και τους δύο .Αυτη τη φορά , θα σας αφήσουμε όλους απεξω

BUTTERFLY είπε...

Περιμενω με ανυπομονησια τα πρωτα χιονια...παντα κοντα στη θαλασσα!