Τετάρτη, 16 Απριλίου 2008

Σ' ευχαριστώ που είσαι μέρος της ζωής μου.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι κοντά σου ο Φύλακας άγγελός σου, γι' αυτό πρέπει να δοκιμάζεις. Οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας είτε για κάποιο λόγο, είτε για ορισμένο χρόνο, είτε για πάντα. Όταν ξέρεις αυτό, ξέρεις και τι να κάνεις για τον κάθε άνθρωπο.
Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για κάποιο λόγο, συνήθως απαντά σε μία ανάγκη μας που με κάποιο τρόπο έχουμε εκφράσει.
Έχει έρθει για να μας βοηθήσει σε μια δυσκολία, να παρέχει καθοδήγηση ή υποστήριξη, για να μας συνδράμει φυσικά, συναισθηματικά ή πνευματικά.
Μοιάζει θεόσταλτος και είναι. Είναι εκεί για το λόγο ακριβώς που τον χρειαζόμασταν..Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι, η ανάγκη μας βρήκε ανταπόκριση, η επιθυμία μας εκπληρώθηκε, οπότε η δουλειά του ανθρώπου αυτού τελείωσε.
Η προσευχή μας πήρε απάντηση και είναι ώρα να προχωρήσουμε.
Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ωριμάσουμε, να μοιραστούμε και να μάθουμε.
Μπορεί να μας φέρει μια ειρηνική εμπειρία, ή να μας κάνει να γελάμε. Θα μας μάθει να κάνουμε κάτι που δεν κάναμε ως τώρα και πάντως η παρουσία του θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Παρ' ότι μπήκε στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, το έργο του ήταν σπουδαίο.
Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για πάντα, μας διδάσκει μαθήματα ζωής. Θα μας διδάξει αυτά, πάνω στα οποία πρέπει να χτίσουμε στέρεα συναισθηματικά θεμέλια. Η δουλειά μας είναι να δεχτούμε το μάθημα, να αγαπήσουμε τον άνθρωπο αυτό και να εφαρμόσουμε όσα μάθαμε στη σχέση μας μαζί του, σε όλες τις σχέσεις και όλα τα πεδία της ζωής μας.
Είτε είναι για κάποιο λόγο, είτε για κάποιο χρόνο, είτε για μια ζωή, σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία αυτής της εμπειρίας. Σ' ευχαριστώ που είσαι μέρος της ζωής μου.
Οι άγγελοι υπάρχουν, αλλά μερικές φορές δεν έχουν φτερά κι έτσι τους ονομάζουμε φίλους.
οι εικονες ειναι απο την ταινια μου Κρατησε Με ,με αφορμη την οποια καποιοι αγγελοι συναντηθηκαν και κρατηθηκαν απο το χερι .Ευχαριστω τον Κωνσταντινο για το κειμενο και τον Γιαννη που το απογειωσε με την συγκινητικη δυναμη της εμπειριας του

4 σχόλια:

ΑΝΑΣΑ είπε...

πολύ όμορφο...

5 pink flowers είπε...

s efxaristo anasa

ΑΝΑΣΑ είπε...

Το χέρι που το συνέταξε είναι χέρι αγγελιοφόρου, καλών και καθαρών ειδήσεων

5 pink flowers είπε...

συμφωνω ανασα..δεν ξερω αληθεια ποιος το συνεταξε μου το εστειλε ενα φιλος και απο εκεινη τη στιγμη πηρα ενδιαφέρουσες απαντησεις κι ετσι αποφασισα ως ενδιαμεσος ας πουμε να ντυσω καποιες αγαπημενες μου εικονες με φρασεις απο το κειμενο και να τις στειλω σε αγαπημενους μου